Huvudrollen landad i “Sugar – I hetaste laget”

PREMIÄR 1 OKTOBER!

Musikalen “Sugar – I hetaste laget” tar sitt avstamp ur filmen ”Some like it hot” från 1959 med hollywoodstjärnorna Marilyn Monroe, Jack Lemmon och Tony Curtis i huvudrollerna.

På Sagateatern i Borås åker vi tillbaka till Chicago och det dekadenta 1929, då filmen och musikalen utspelar sig.

Vi upplever biljakter, gangsters, damorkestern med stjärntrion Smoke Rings Sisters men också med något manhaftiga och suspekta medlemmar. Framför allt lär vi känna tjejen som alltid lyckas ställa till det för sig i jakten på kärlek:

SUGAR!

Sara Ljunggren kommer i höst att tillsammans med Ulrik Arturén och Ingemar Augustsson spela huvudrollerna i denna fantastiskt humoristiska förväxlingsmusikal. Självklart är också tjejerna i Smoke Rings Sisters med, tillsammans utgör de tre den musikaliska kryddan i damorkestern och bjuder på en massa härlig musik.

Välkommen in på www.sugarihetastelaget.se för mer info och biljettbokning!